Mi is az a RAGE ROOM, avagy a „dühöngő szoba”?

Tudjuk, hogy mennyire megterhelő és stresszes az irodai munka, a meetingek, az e-mailek végeláthatatlan sora, a szorító határidők és nehéz természetű ügyfelek... vagy, hogy vendéglátósként ki vagy téve a vendég szeszélyeinek... és sorolhatnánk még a listát napestig a sofőrökön át a cégvezetőkig. Minden munkakörnek megvan a maga stressz-faktora. Sokszor biztos Te is, a munkahelyi berendezéseken vezeted a felgyülemlett feszkót... Biztos, hogy sokszor gondoltad már azt, hogy „Hú, de jó volna szétverni ezt az egész kócerájt!” Már csak hab a tortán, ha belassul a géped, vagy kifogy a nyomtató toner. Ilyenkor már legszívesebben borítanád az asztalt! (vendégestől, mindenestől).

Mi pontosan ebben tudunk segíteni Neked. Itt nem kell finomkodnod! Kiengedheted magadból az állatot, a dühöngő bikát! Érkezz akár egyedül, akár párban, egy egész szoba várja, berendezésekkel együtt, hogy neki ess és ÜSD, VÁGD!

Az általad választott csomagtól függően, különböző berendezési tárgyakat helyezünk el a számodra; A védőfelszerelés magadra vétele után tudsz választani fegyvernemet és, ha kéred még kedvenc zenédet is bekapcsoljuk, hadd szóljon ezerrel a hangszórókból, miközben törsz és zúzol! A rombolás ez után már csak a Te fantáziádra és kreativitásodra van bízva. Amellett, hogy pároddal, vagy barátoddal közösen változtattok katasztrófa súlytotta övezetté egy egész szobát, hidd el, hogy vannak jótékony hatásai is, a feszültséget mintha elfújták volna!

Van, aki a jógára, van aki a meditációra, van aki pszichoterápiára esküszik, mi pedig a RAGE ROOM-ra!

Kellemesen elfáradsz és biztos, hogy nem vertél még szét korábban sem irodát, sem nappalit... és tudod, az első mindenkinek különleges. Ajánljuk szolgáltatásainkat szinte bárkinek, akinek feszültséggel és stresszel teliek a mindennapjai. A düh levezetésen kívül remek csapatépítő lehetőség, így bátran ajánljuk céges megmozdulásokhoz is magunkat.

HOGY MŰKÖDIK?

1. Megkapod a védőfelszerelésed – Célunk, hogy elégedett és ne sérült vendégek távozzanak tőlünk.

2. Választhatsz „fegyvert” – Vascső, bontókalapács, vagy baseball ütő formájában!

3. A Háttérzaj – Kiválaszthatod kedvenc előadód, zenéid, hogy arra tombolhass.

4. ÜSD VÁGD, NEM APÁD! – Rombolás a művészi érzékedre és kreativitásodra bízva!


FOGLALJ IDŐPONTOT MOST! KATTINTS IDE!

VAGY HÍVJ MINKET: +36 20 555 0 111

1000+ Elégedett Romboló
Prémium Eszközök
Garantált Biztonság
+36 20 555 0 111