GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Összecsukható tartalom

Mi az a dühöngő szoba, azaz Rage Room?

Egy hazánkban új, a tengerentúlról származó, modern, a feszültség levezetésére igen alkalmas szolgáltatás, ahol egy szobában lehetőséged van szétverni az ott elhelyezett tárgyakat, vagy akár egy egész autót a csapatoddal.

Mi történik a szobában?

Felveszed a védőfelszerelést, fegyvert választasz, aztán hajrá! A zúzáshoz szükséges eszközöket és háttérzenét mi szolgáltatjuk.

Mi történik autózúzásnál?

Hasonlóan a szobás csomagjainkhoz, felveszed a védőfelszerelést, adunk több különböző romboló eszközt (kalapácsok, feszítővasak, stb.), aztán hajrá! Az autózúzás kültéren történik, így bőven van hely! Háttérzenét itt is tudunk biztosítani, illetve ingyenes inni- és nassolnivalót is.

Miért a Rage Room Budapest?

Egyedülálló, stresszoldó, szórakoztató és mindenek előtt biztonságos. Cégünk 2019 óta üzemel, és bár sokan próbáltak minket lemásolni az ország minden pontján, végül csak mi maradtunk talpon - nem véletlenül. Már több, mint 3000 elégedett zúzóvál büszkélkedhetünk, szóval gyere, és vezesd le nálünk az összegyűlt feszültséget, következmények nélkül!

Biztonságos ez?

A lehető legbiztonságosabbá tesszük védőfelszerelések használatával, te csak a saját határaidra ügyelj!

Van korhatár?

Nincs, viszont 18 éven aluliaknak felnőtt jelenléte szükséges.

Kell előre foglalni?

Igen. "Walk-in", azaz időpont nélküli "besétáló" vendégeket nem tudunk fogadni, a gördülékeny szolgáltatás érdekében.

Meddig zúzhatok?

Az EASY/MEDIUM/VIP csomagok esetén maximum 30 percig, az AUTÓZÚZÁS csomag esetén 1,5 óraig. Hosszabb tartózkodás egyedi megbeszélés kérdése.

Lehet fotózni, videózni?

Igen, de a behozott eszközökért nem tudunk felelősséget vállalni.

Hozhatok saját tárgyat?

Igen, anyós, volt partner bekeretezett képeit ajánljuk! Behozott tárgyad maximum 30x30x40cm méretű lehet. Ezen kívül semmiféle folyadék, festékes, gázos kanna, izzók, mérgező, vagy veszélyes anyag nem vihető be - és mi sem használunk ilyeneket!

Lehet egyedi berendezést kérni?

Igen, bármilyen berendezés kérhető, az árképzés ennek függvénye. Keress minket bátran!

Jöhetek ittas, vagy bedrogozott állapotban?

Nem, kifejezetten tilos. Ezen felül semmiféle ételt, vagy italt nem lehet bevinni. Fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a szolgáltatást attól aki befolyásolt állapotban van!

További kérdésed van?

Hívj minket a +36 20 555 0 111-es telefonszámon, vagy írj e-mailt az info@rageroombp.hu címre.
Mindenben segítünk, és mindent meg tudunk oldani! ☺